Det første julekort er opfundet af den engelske forfatter Sir Henry Cole. Det stammer fra 1847 og forestiller en familie, der holder jul. På det står som på alle dets efterfølgere: Merry Christmas and a Happy New Year. I Danmark blev de første julekort trykt i 1880.

kilde: kristendom.dk

 

En af mine kunder sagde følgende: “det er dejligt at modtage et brev som ikke er en regning” — jeg kan kun give ham ret. Mængden af fysisk post er blevet væsentlig mindre de senere år, efterhånden er det kun regninger der kommer med posten, derfor er det vigtigt at fastholde en god tradition som julekortet er.

Julekort spreder hygge og glæde hos modtageren og profilerer, på samme tid, virksomheden overfor kunder og forretningsforbindelser.

Nogle virksomheder forsøger sig med at erstatte julekortet med Emails, dette bliver af langt de fleste set som spam og ikke en handling der bliver værdsat. Gode relationer skabes ved kontakt hvor afsender har gjort sig nogle tanker om budskabet — dette er netop grundliggende for vores julekort.

 

Hvem kender ikke det at man sidder på telefonen og skal danne sig et overblik over hvornår man har mulighed for at mødes, det er her den trykte kalender kommer ind. Den trykte kalender giver det hurtige overblik i en tid hvor mere og mere bliver digitaliseret.

Vi oplever stor efterspørgsel på vægkalendere samt bordkalendere, der er som om det ikke er rigtig smart med kalenderen på computeren, der mangler ligesom noget. Den elektroniske kalender har sine fordele men også begrænsninger.