Kontorkalendere

GIVER EN GOD MARKEDSFØRING OG GOD SIGTBARHED


Forkæl jeres kunder og forretningsforbindelser med en gave der bliver brugt hele året — Rigtig mange er glade for det hurtige overblik en trykt kalender giver.

Planlægningskalender

Format A4, med et halvt år på hver side. Du kan vælge mellem 2 standardvarianter eller bestille specialproduktion med egen tekst og egne bileder. Kalenderen produceres i solid kartong. Alt i alt er dette rigtig god markedsføring for dit firma.


Skriveunderlag

Vores standardformat er 35×50 cm – men du kan også bestille klassisk A2-format. Kan leveres enkeltvis i æsker. Vi specialdesigner hele skriveunderlaget for dig – og du kan bestille med eller uden kalender. Design og korrektur er inkluderet i prisen.


Musemåtter

Ny moderne kvalitet i et meget tyndt materiale som er meget brugervenligt. Med eller uden kalender. Specialdesignet til den enkelte kunde, gerne med 4-farvet billedmateriale.


Is-skrapere

En rigtig fin gaveide med høj profileringsværdi når vinteren sætter ind for alvor! Specialdesignes til hver kunde, med eget billed og logoprofilering. Standardformat er 12×9,6 cm. Super flot og holbar kvalitet.

Bestil et gratis udkast!

FØRSTE FORSLAG VI UDARBEJDER ER GRATIS OG UDEN FORPLIGTELSER.